Повече за платформата

Повече за платформата

Sportfinders е специално създадена платформа, която осигурява връзка между младите футболни таланти и Агенти, Скаути, Мениджъри на клубове от България и Европа. Нашата мисия е да помогнем на хилядите млади и амбициозни футболисти, които търсят начини да реализират своите мечти и да станат професионални играчи.

Чрез детско-юношеската платформа за млади табанти Sportfinders.bg вие можете да осигурите най-доброто развитие на вашето талантливо дете  от старта му на Футбол 5 през развитието му в Елитните юношески групи и подписването на първи професионален договор!

Регистрирайте своето дете и дайте ШАНС на футболните специалисти да го забележат!

 

Всички регистрирани АГЕНТИ, СКАУТИ, ТРЕНЬОРИ И МЕНИДЖЪРИ имат възможността да използват базата ни с данни, за да намерят перфектния играч за своя клуб! Регистрацията става бързо и лесно от всеки компютър, таблет или смартфон.

 

В платформата има място за всяко дете, което иска да успее и да се реализира като професионален футболист.

 

Искате вашето дете да бъде видяно от квалифицирани специалисти от България и Европа? Ние ще помогнем това да се случи!

 

Какво трябва да направите?
Регистрирайте се и качете няколко видеа с най-добрите мачове на вашето дете. Добавете информация за него и се старайте да я актуализирайте постоянно. С усъвършенстването на уменията му, детето ви ще има възможност да бъде забелязано и да играе на следващото по-високо ниво. Не губете надежда, ако известен период детето ви не е потърсено от скаутите. Те могат да наблюдават един играч известно време, докато той достигне определена възраст или развие определени качества, които са в полза на всеки талантлив играч.

 

Платформата предоставя на едно място:

 

  • Видео, данни и информация за ДЕЦА И ЮНОШИ
  • Видео, данни и информация за АМАТЬОРИ
  • Видео, данни и информация за ТРЕНЬОРИ, търсещи отбори, в които да се реализират
  • Специализирани услуги в сферата на спортното право и спортният мениджмънт, както и консултации, свързани с бъдещи трансфери на непълнолетни футболисти
  • Календар с предстоящи събития и турнири в България и чужбина
  • Информация заСКАУТИ, МЕНИДЖЪРИ, АГЕНТИ И ТРЕНЬОРИ, търсещи играчи за своите клубове
  •  

Използвайте Разширеното търсене, за да намерите, анализирате, сравните и следите развитието на играчите, които сте си набелязали. Sportfinders ще ви помогне да откриете следващата футболна звезда!

 

След като се регистрирате, вие ще имате достъп до профилите на играчите, в които ще видите най-добрите им възможности и желанието им за развитие. Ще имате възможност да проследите последнитеим срещи, тренировки и цялостното им професионално развитие. Нерегистрираните потребителине могат да получат пълен достъп до информацията в платформата.

 

Играчи под 18 години се регистрират в платформата само от родители или настойници.