Нашата платформа събира и обработва Вашите лични данни. За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-добрата Ви работа в платформата.

СКАУТИ, АГЕНТИ & МЕНИДЖЪРИ

СКАУТИ, АГЕНТИ & МЕНИДЖЪРИ

 

Искате да откриете футболните таланти в България и да развиете техните умения? Намирате се на точното място!

Без значение дали сте скаут, треньор, мениджър на футболен клуб или развивате спортен мениджмънт – тук ще откриете търсените от вас таланти!

Sportfinders е вашият ключ към успеха!

Как можем да ви бъдем полезни?

Ако вие сте СКАУТ и търсите връзка с талантливи играчи – ние ще ви предоставим личните профили на деца и юноши с отлични футболни умения, като ще ви свържем директно с техните родители! При нас ще откриете и множество видеоклипове, които показват уменията на перспективни играчи!

Ако вие сте АГЕНТ, но географското ви местоположение и липсата на достатъчно ресурси ви ограничават – ние ще ви помогнем да откриете много млади таланти без да се налага да пътувате, за да се срещнете с тях!

Ако вие сте ФУТБОЛЕН МЕНИДЖЪР и/или имате собствен отбор или клуб – ние ще ви помогнем да откриете перспективни играчи, които да следите, и в бъдеще да подпишете професионални договори!


Регистрирайте се сега и постигнете целите си!

Достигнете до младите футболни таланти на България и се регистрирайте с няколко лесни стъпки!

Регистрацията може да бъде осъществена през компютър, таблет или телефон.