Нашата платформа събира и обработва Вашите лични данни. За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-добрата Ви работа в платформата.

АМАТЬОРИ &ТРЕНЬОРИ

АМАТЬОРИ &ТРЕНЬОРИ

 

Sportfinders има място за всеки, който обича футбола!

 

Независимо дали сте бъдещ треньор или аматьор с добри умения, ние ще ви помогнем да се развиете и реализирате!
Ако вие сте бъдещ ТРЕНЬОР, който скоро е завършил спортното си образование – ние ще ви помогнем да развиете своята кариера и ще ви свържем с школи търсещи добри треньори за своите талантливи млади играчи, с които да сформирате детски или юношески отбор!

 

Ако сте АМАТЬОР, но въпреки това имате усет към играта, добри футболни и отборни умения и спортен дух – ние ще ви съдействаме с представянето ви пред качествени футболни отбори, с които да участвате в аматьорската лига на България!

 

Футболът е вашето хоби, но мислите, че уменията ви са достатъчно добри за нещо повече? Ние също!

Вие сте талантлив футболен ентусиаст, който обича да играе в свободното си време? Ние имаме място за вас! Sportfinders ще ви помогне да се реализирате на малкия терен! Регистрирайте се на платформата и намерете отличен футболен отбор, с който ще имате златната възможност да спечелите купата на аматьорската футболна лига! Изберете подходящия за вас абонамент и докажете възможностите си на малкия терен!
 

Искате силен старт на вашата кариера като ТРЕНЬОР? Sportfinders е точното място за вас!

Искате да се докажете? Искате да покажете, че имате уменията да бъдете футболен ТРЕНЬОР на ДЕЦА И ЮНОШИ? Ние ще ви дадем тази възможност! Ако вие сте бъдещ треньор, който съвсем скоро е завършил спортното си образование или имате опит с тази позиция, но желаете да се развивате – дошли сте на правилното място! Регистрирайте се сега и направете първата стъпка към звездната си кариера!

 

Sportfinders ще сбъдне вашите мечти!

 

Към всеки вид регистрация има абонаментен план за достъп, който ви позволява да получавате нужните данни и информация за определен период. Колкото по-дълъг е периода на абонаментния ви план – толкова повече пари спестявате! Възползвайте се от нашите отстъпки и изберете най-подходящия планза вашите нужди!

Има две главни категории, определящи цените на услугата:
- За потребители играчи - Деца, Юноши, Аматьори и Треньори - съкратено Д/А/Т
- За потребители търсещи играчи и треньори - Скаути, Агенти, Мениджъри и Треньори - съкратено А/М/С

При възникнали въпроси относно абонамента или консултация по спортно-технически въпрос, можете да се обърнете към нас в работни дни от 9:00 до 18:00 часа на телефон - 0899 172 913 или 0897 801 883