Нашата платформа събира и обработва Вашите лични данни. За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за осигуряване на по-добрата Ви работа в платформата.

Условия за анулиране

Условия за анулиране

 

В случай, че параметрите на Абонаментните услуги от Sportfinder.bg не отговарят на очакванията и изискванията на клиента, той има правото да прекрати/анулира договорните отношения със Sportfinder.bg в 14 дневен срок след началната дата на договора. Сумата, заплатена от клиента, ще бъде върната, като в зависимост от начина,  по който са заплатени услугите, вариантите за връщане на суми са:

Възстановяване и връщане на заплатени суми.

Връщане на суми заплатени по банков път става само по банков път от сметката, от която е получено плащането.

Връщане на суми заплатени с карта става чрез кредитната транзакция по картата от която е направено плащането в български левове.

В случай, че Клиентът поиска да се откаже от Договора в срока за отказ, предоставен му за това от Продавача, Последният се задължава да върне платената предварително поръчка в рамките на 14 (четиринадесет) дни от датата, на която получи уведомлението на Клиента, че се отказва от Договора. Сумата ще бъде възстановена както следва без това да доведе до някакви допълнителни разходи за Клиента освен транспортните такива:
•    Плащанията, направени с дебитна или кредитна карта – чрез възстановяване по сметката, от която е било извършено плащането
•    Плащанията, направени чрез наложен платеж – по банкова сметка, допълнително предоставена от Клиента

Не подлежат на възстановяване суми, платени за услуги, които се извършват еднократно от страна на Доставчика и вече са били извършени, в това число заснемане и монтаж на видео.